20 Aralık 2017 Çarşamba

Metin2 Yılbaşı Etkinliği 2018

  Hiç yorum yok

Metin2 Yılbaşı Özel Etkinlik 2018!

Bu yıl Metin2 Yılbaşı Etkinliği ya da Metin2 Yılbaşı Eventi 20.12.2017 tarihinde başlayacak Yılbaşı etkinliği biz Metin2 oyuncuları için gayet güzel bir fırsat bu fırsatı değerlendirmek için Yılbaşı etkinliğinde neler olacağını bilmek gerekiyor tabii ki :) Metin2trbilgim sitesi de bu yüzden var :) ↓
Bu yılbaşında Okey Etkinliği, Tombala Etkinliği, Kader Çarkı Etkinliği ve Ruh ve Canavar Avı Etkinliği bu eventlerin hepsi birden bizi bekliyor.

Metin2 Okey Etkinliği (Okey Eventi)

Okey Eventi yılbaşı etkinliklerinden alışılmış olanı diyebiliriz. Okey etkinliğinde yapmamız gereken basit, canavar kesiyoruz Okey Koleksiyon Kartı düşürüyoruz bu kartlardan 24 tane olunca otomatik olarak Okey Kart seti kazanıyoruz daha sonra Okey Kart Oyunu oynuyoruz.

Metin2 Okey Kart Oyunu Nasıl Oynanır?

Sağ üst köşedeki haritanın yanındaki Okey Kart Oyunu simgesine tıklayarak başlıyoruz. Eğer daha önce Okey Kart Oyunu oynamadıysanız veya oynamayı unuttuysanız, yaptığınız yanlış hamleleri geri almak için Güvenli Mod'u açın.
Metin2'de Kart Oyununu oynayabilmek için Kart setine ve 30k yang'a ihtiyacınız var.
Kart setinin üzerine sol tıklayarak ilk 5 kartı açıyorsunuz, ilk 5 kartınız açıldıktan sonra kalan kartlarınızdan 3 kart koymaya başlayabilirsiniz veya kart atabilirsiniz.

Metin2 Yılbaşı Etkinliği Okey Eventi
Metin2 Okey Etkinliği

Metin2 Tombala Etkinliği (Tombala Eventi)

Tombala etkinliğine nesne marketten katılabilirsiniz. Her gün düzenlenen bu Tombala etkinliğinde günlük ikramiye:
  • Cor Granatum+
Şimdi gelelim şans simgeleri bu konu uzun ve uğraş verici bir konu olacağından dolayı Metin2 Wiki'den yararlanarak oradan direkt olarak aldım. (Koskoca konu bu kadar yeri de kopyala yapıştır yapalım çok görmeyin yani:)

Metin2 Kader Çarkı Eventi

Bu eventten bahsetmeye fazla gerek yok. Parayı veriyorsunuz düdüğü çalıyorsunuz, parayı ver çarkı çevir ödülü kazan bu kadar basit.

Metin2 Ruhlar ve Canavarlar Avı Etkinliği

Bu etkinliğe oyundan ayrıntılı bir şekilde bakıp konuyu güncelleyeceğim şimdilik yalnız bu kadar bilgi sunabiliyorum.

  • Bayramda canı sıkılanlar için iki yepyeni etkinlik:
  • 06.12'den itibaren: Ah-Yu, ruhlar etkinliğinde yardımlarınızı kıymetli bir sanduka ile ödüllendirecek. İçerisindeki Gök ve Rüya Ruhları karakterinize umulmadık güçler bahşedecek!
  • 20.12'den itibaren: Çanları, Canavarlar Avı etkinliğinde patron Baashido'nun kulaklarında zevkle çıngırdat. Etkili Buff'lar veya içinden Baashido Yavrusu'nun bile çıkabildiği pet yumurtası kazanın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri