18 Ocak 2018 Perşembe

Kurumsal Web Tasarım

  Hiç yorum yok
Merhabalar, bugün kurumsal şirketler için çok önemli olan bir konuya değineceğim. Konumuz web tasarım. Ben de bir aralar bu işler ile uğraştım gerçekten çok emek ve yetenek isteyen bir sektör.

Web Tasarım Nedir?

Sitelerin görünüşüdür. Renklerin uyumu, UI/UX olması, kullanıcılar için üretilmiş bir web site her zaman yararlıdır. Web tasarımcılar bu siteleri tasarlarlar sonrasında ise kodlar yardımı ile koda geçirirler.


Neden iyi bir tasarıma sahip olmalsınız?

Çünkü kullanıcılar gözlerine hitap eden, tabiri caizse gözlerini doyuran tasarımlar görmekten hoşlanıyor. Eğer kurumsal bir siteniz var ise kurumsal bir web tasarım yaptırmak sizin için çok önemli. Güzel tasarımınız sayesinde daha çok satış yapabilir ve gelirlerinizi katyabilirsiniz.


En iyi Kurumsal Web Tasarım Şirketi

Weblenin.com gerçekten iyi iş çıkaran bir ekibe sahip, isterseniz direk weblenin.com adresine giderek size özel fiyat alabilirsiniz.


Kurumsal Kimlik Neden Önemli?

Düşünsenize onlarca şirket var. Bu şirketlerin hepsi aralarında rakipler. Rakiplerinin arasından sıvışmak için iyi bir kurumsal kimliğe ihtiyacın var.


Kurumsal kimlik nelerden oluşuyor?


  • İyi bir logo. Logo dediğin sade olmalı, şirketinizi her yaştan kitleye hemen anlatmalı. Birazda akılda kalıcı olursa, ondan iyi logo yoktur.
  • Güzel bir slogan.
Son sözler
Firmanız için kurumsal bir kimlik oluşturmak çok önemlidir. Kurumsal bir kimliğiniz destekleyen bir web tasarımıda işlerinize güç katacaktır. Unutmayan, ektiğiniz 1 nar ağacı ileride sizlere düzünelerce nar toplamanızı sağlar.






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri