20 Ocak 2018 Cumartesi

Protez Tırnak

  Hiç yorum yok
Merhabalar sevgili blog okuyucularım. Bugün değişik bir konuya değineceğim. Tabi benim için değişik bazılarınız için çok doğal olabilir. Konumuz protez tırnak. Hanımların daha güzel görünmek için aldıkları, yapay olan tırnak desek yalan olmaz herhalde.

Protez tırnak nedir ?


Protez tırnak tırnak yatağına yapıştırılan dipping akriling veya jelli sistemle tırnağın uzatılması sağlıksız tırnakların daha güzel hoş görüntüsünü sağlamak amaçlı yada yenilmiş tırnakları biraz daha uzatmak veya yenmemesini sağlamak için tırnak üzerine yapılan çeşitli modellerle yapılan sistemdir.

Protez tırnakta tırnak yatağına zarar vermeden birkaç model sistemlerle uygulanabilir ama biz genellikle tırnağın biraz uzun olmasını tercih ederek jelli sistem uygulamayı tercih etmekteyiz. Buradaki asıl amaçta tırnağa asla zarar vermeden daha güzel modellerle kişinin özel günlerinde güzel bir şekilde tırnağının kullanabilmesini sağlamak için yapılan bir uygulama sistemidir .


Protez tırnak doğal tırnağın hava almasını engeller mi?

Protez tırnak doğal tırnağın hava almasını beslenmesini asla engellemez fakat takma tırnak bunu engeller protez tırnak engellemez çünkü tırnağın dibinden yapıştırılmıyor tırnağın uc kısmı uzama kısmından yapıştırıldığı içinde tırnak üst kısmından uzamaya devam ediyor besin kaynağını her şeyini alıyor.

O yüzden hiçbir şekilde etkilemez tırnak altından zaten uzar tırnak uzadıkça da bakıma gitmeniz lazım protez tırnağınızın tekrar dolgu işlemlerini ve kesme işlemlerini yaptırmanız lazım

Uygun fiyata protez tırnak almak için nailstil.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri