19 Mart 2018 Pazartesi

Metin2 Cor Draconis Çeşitleri

  Hiç yorum yok
Metin2 Oyununda Simyalar Draconis Sandıklarından Elde Edilir .Sandık Diyorum Çünki Gerek Nesne Markette Olsun Gerek İse Çeşitli Etkinliklerde Olsun.Elde Edikmektedir.

Cor Dradonis Çeşitleri

ResimEşyaKökenAçıklama
link:Cor DragonisCor DraconisGörev, İtem ShopHam Ejderha Taşı içerir.
Cor Atrum+ (Normal).pngCor_Atrum+_(normal)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Oniksi içerir.
Cor Diamas+ (Normal).pngCor_Diamas+_(normal)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Elması içerir.
Cor Granatum+ (Normal).pngCor_Granatum+_(normal)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Grenası içerir.
Cor Jadeit+ (Normal).pngCor_Jadeit+_(normal)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Yeşimi içerir.
Cor Rubinum+ (Normal).pngCor_Rubinum+_(normal)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Yakutu içerir.
Cor Saphirum+ (Normal).pngCor_Saphirum+_(normal)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Safiri içerir.
Cor Atrum (ham).pngCor Atrum (ham)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Oniksi içerir.
Cor Diamas(ham.pngCor Diamas (ham)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Elması içerir.
Cor Granatum (ham).pngCor Granatum (ham)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Grenası içerir.
Cor Jadeit (ham).pngCor Jadeit (ham)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Yeşimi içerir.
Cor Rubinum (ham).pngCor Rubinum (ham)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Yakutu içerir.
Cor Saphirum (ham).pngCor Saphirum (ham)Tombala ve Ejdeha KutusuSaflık derecesi rastgele denk düşen bir Ejderha Safiri içerir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri