18 Mart 2018 Pazar

Metin2 Pazarda Siyah Ekran Sorunu

  Hiç yorum yok

Metin2 Pazarda Siyah Ekran Sorunu

Metin 2 de pazar kurmak gerçekten çok önemli.Bilgisayar başında olmadığınız süreleri pazar açarak elinizdeki eşyaları satarak geçirebilirsiniz.Fakat çok uzun süreli pazarın açık kalmasından dolayı ekran kararmaları görebiliriz.Bizde bu konuda sizlere pazar açıkken ekran kararması sorununun çözümünü göstereceğiz.

Metin2 Pazarda Siyah Ekran Sorunu Çözümü

Çözümü oldukça basit olup çoğu kişinin bilmediği bir çözüm yoludur.Genelde internetten baktığınızda oyunu kapatıp açın,devamlı oluyorsa oyunu silin,ekran kartını güncelleyin,yeni bilgisayar alın gibi saçma sapan öneriler mevcut.Biz sizlere bu gereksiz çözüm yolları yerine gerçekten işinize yarayacak ve oyunu kapatmanıza gerek bile kalmadan çözümünü göstereceğiz.


metin2 de pazar siyah ekran sorunu

Metin 2 ekran kararması sorununun çözümü;
Bu sorun olduğunda ekran siyah iken "enter" tuşuna basın ve "/close" yazın tekrar enter a bastıktan sonra birkaç dakika bekledikten sonra pazar kapanmış olacak ve ekran kararma sorunu da çözülmüş olacaktır.

Metin2 TR Pazar Kapatma Kodu

Metin2 tr de pazar kurarken ekran kararmasının çözümü olarak sunduğumuz kod aslında pazarınızı kapatıp oyunu kendine getirmesini sağlıyor. Metin2 ekran kararmasının çözümü olduğuımuz kodu kullanabilirsiniz

Kod: /close

Metin2 Kulede Siyah Ekran Sorunu

Kulede + basmak için veya metin kesmek için her metin2 oyuncusu  kesinlikle çıktığı bir maptır.Fakat bazen çıkarken bazı katlarda oyununuz kararır ve etrafı göremezsiniz ve bu çok gıçık bir olaydır.Genelde bu sorun mühür katında karşımıza çıkar.Çünkü canavar yoğunluğunun en fazla olduğu kat bu kattır.Bu sorunu çözmek için şunları yapabilirsiniz.(Vereceğimiz çöümler kesin olmamakla bereber sorunu %75 oranında çözmektedir.)

Metin 2 kulede ekran kararması sorununun çözümü;

Bunu sorunu çözmek için yapılması gerekenler birkaç adımdan oluşuyor.İlk başta kuleye girmeden oyun ayarlarına girip şu şekilde ayarlayınız;

metin2 de ekran kararması sorunu

Ayarları bu şekilde ayarlarsanız sorunu baya aza indirmiş olacaksınız. Üsttede söylediğim gibi kesin çözüm değildir fakat %75 oranında sorunu çözmektedir. İyi Oyunlar..


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri