10 Mayıs 2018 Perşembe

Basshido Yumurtası Nereden Düşer

  Hiç yorum yok

Basshido Yumurtası Nereden Düşer

Basshido Yumurta Peti Nereden Düşer Detaylarıyla Açıklıyalım
Arkadaşlar Bu Yumurta Peti Özel Bir Etkinlik Olup Belli Zamanlarda Yapılmaktadır.Etkinliğin Adı Canavar Etkinliğidir.Canavar Etkinliği Başladığı Zaman Oyun İçerisinde Duyuru Yapılır.Canavar Etkinliği Başladı Basshidolar Yongbi Çölünde Görüldü Diye.Yongbi Çölünde Baashido Slotları Sabittir.Her 15 dk Bir Çıkmaktadır. Aynı Yerde 
Yongbi Çölünden Sonra Guatama Mapında Baashido Görüldü Duyurusu Gelir O Zamanda Guatamaya Gidin Kestiğiniz Yerde Mutlaka 15dk Bekleyin Aynı Yerde Çıkmaktadır.Bazen 2 Bazen 3 Slot Olarak İnmektedir.

Baashido Slotlarından Bahsedeyim

Arkadaşlar Bu Bosslar Çok Güçlü Eğerki Kasılmalık Efsunlarınız Yok İse O teki Yersiniz.15k Kadar Damage Atmaktadır.
Bu Booslardan Baashido Yumurtası Çıkmaktadır.Ben Okçu Karakterimle Skil Atarak Kestim Fakat Bana Değil Zihinsel Bir Karaktere Yumurta Attı Hırsızın Eldivenide Olmasına Rağmen Püf Nokta Damage Değil Seri Dalmanız Önemlidir.

Baashido Yumurtaların Özelikleri

Bu Baashido Yumurtaları Oyundaki Diğer Yumurtalardan Verdiği Oranlardan Dolayı Farklıdır.
Oyundaki Diğer Yumurtalar Verdiği Oranlar Düşüktür.Örneğin Nemere Peti Berserker 10 Veriyorsa Baashido Berserker 12 Veriyor Ayrıca Yüksek Oranlı Çıkıyor.Diğer Petleri Kasarak İyi Oranlı Bir Pet Kasmaya Çalışıyorsunuz Fakat Baashidonun Oranları Yüksekdir.Kısa Levelde İyi Sonuclar Verir Oranları Yüksektir.3 Skil Çıkması Yüksektir.

Tavsiye Baashidolar Oyun İçerisinde Pahalıdır.Zor Bulunduğu İçin Bu Yüzden Etkinliği Bekleyin.
Ve Baashido Bosslarını Alt Edin İyi Oyunlar.Ha Yanınızda Arkadaşlarınız Mutlaka Olsun


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri