20 Ocak 2018 Cumartesi

İstanbul Kumaş Alanlar

  Hiç yorum yok
Merhaba sevgili blog takipçilerim, bugün İstanbulda kumaş satmak isteyenler için harika bir siteyi tanıtacağım. Kumaş ile ilgilenenleri bildiği gibi kumaş satmak birazcık zordur. Öncelikle kumaş hakkında bilgi vermek isterim.

Kumaş Nedir?

Kumaş eski tarihimizden beri süregelen. Hayatımızın her anında kullandığımız en önemli ihtiyaçlarımızdan biridir.


Kumaş Türleri;

Polyster: Uzak durmanız gereken başlıca kumaş türlerindendir. Naylon ve plastik türü maddeden üretildiğinden derinin hava alamasını engeller.

Akrilik: Arkrilik iplikleri ile dokunmuş kumaşlar, küçük yaştaki çocuklarda teri iyi çekmediğinden vucudun ısı dengesini yerle bir eder.

Naylon: Petrolden yapılır. Kalıcı ve zararlı olabilen maddeler içerir.

Toplu kumaş almanın yararları nelerdir?

  • Daha uygun fiyat.
  • Aynı kalitede ürün.
  • İşlerinizde renk farkı olmaz bu yüzden de renkler gözümüze kötü gürünmez, tek bir düzen içinde olur.

KumasAlan.com Kimlerdir?

Avcı Tekstil firmasının garantörlüğünde çalışan ve oldukça iyi iş çıkaran bir firmadır. Her türlü işlerinizi halledebilirler. Özelliklede uzman işci kadrosu ile kaliteyi sizin için bütünleştirmiş bir şirkettir.

İstanbul Kumaş Alanlar

İstanbul da kumaş alanlar için 0535 651 91 07 nolu telefon numarasını arayabilir yada info@kumasalan.com mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz. Bu arada sitelerinde iletişim formu da bulunmakta dilerseniz bu iletişim formu sayesinde de istanbul kumaş alanlara hızlıca ulaşabilirsiniz.


Son sözler: İstanbul kumaş alanlar için önerebileceğim firma avcı tekstil firmasının sahibi olduğu KumaşAlan.com sitesidir. İyi günler dilerim.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri