19 Ocak 2018 Cuma

Siteler Hakkında Şikayetde Nasıl Bulunurum?

  Hiç yorum yok
Merhabalar arkadaşlar, artık herkes alışveriş dahil bir sürü işini internetten halleder oldu. İnternetin bu kadar halk arasında yaygınlaşmasından dolayı kimi kötü amalı firmalarda türemiş olabilir. Dikkat etmeniz lazım, ilk öncelikle firmanın ne kadar köklü ve müşterilerinin memnuniyetine bakmanız gerekiyor.

İyi bir firma olduğunu nasıl anlarım?

YouTube da bulunan videolar, internette bulunan şikayet sitelerini araştırabilir yada Dudulab.com da diğer kişilere soru sorarak fikirlerini alabilirsin.


Dudulab da nasıl soru sorabilirim?

  1. Dudulab.com'a girelim.
  2. Açılan sayfada hızlıca üye olalım.
  3. Üye olduktan sonra
  4. Soru sor tuşun basarak sorumuzu diğer üyelere sorabilirsiniz.


Şikayet Nedir?

Şikayet, rahatsız olduğunuz bir firmanın veya herhangi bir şey için rahatsız ve kötü etkilenmeniz sonucunda hakkınızı aramanızdır.


Şikayet Neden Önemli?

Her insanın başına istemediği durumlar gelebilir. Sizden kaynaklanmayan ve karşı tarafından haksız olduğundan eminseniz sizlere şikayet etmenizi öneririm. Çünkü eğer siz hakkınızı aramaz iseniz. Hem sizin hakkınızı çignenmiş olacak, hem de daha çok insanın başının ağrımasına yol açacaktır.

***** Sitesi Şikayet Var mı?

Herhangi bir site hakkında şikayet olabilir. Fakat sadece 1 sitedeki bilgilere hemen inanmayın. İnterneti araştırmaya devam edin çünkü firmanın rakipleri firmayı kötülemek için face profil açıp bizleri kandırabilirler. Makalenin başlarında belirttiğim gibi Dudulab'a girip soru sorarak daha önce ürünü almış veya şikayetçi olmuş kişiler ile mesajlaşabilirsiniz. 


Son Sözler

Arkadaşlar, şikayet etmek sizi hakkınızdır. Lütfen haksız duruma düştüğünüzde hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin. İster online olarak istersenizde devletin kurumları ile hakkınızı lütfen arayın. Çünkü, bu şikayetlerin sonun kesilmesi için sizlerin şikayetçi olup hakkını araması lazım.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Blogger Eklentileri